top of page

Over mij

Masseren heeft mij altijd in de vingers gezeten.

In 2010 besloot ik om effectief opleiding te volgen en mijn eerste opleiding massage deed mij beseffen dat ik dit wilde verder zetten. Een eigen zaak leek mij fijn om zo niet enkel familie maar ook iedereen even een moment van relaxatie te kunnen geven. 

Na de opleiding Zweedse massage volgenden er nog meerdere nl hot stone, stoelmassage, Chinese hoofd-nek-schouder massage... 

Na een tijd merkte ik dat ik op een ander niveau wilde gaan werken en ben ik holistische massages gaan volgen. Hier kreeg ik meer voldoening van en tot op de dag van vandaag volg ik nog opleidingen om mijn kennis uit te breiden om zo mijn klanten meer te kunnen bieden en niet enkel relaxatie te geven maar ook klachten te verhelpen.


Tevens werk ik ontzettend graag met kinderen. 

Daar ook zij nood hebben aan relaxatie, een moment van rust geef ik kindermassages en tevens kinderworkshops. Heerlijk om tijdens de kinderworkshops te zien hoe zij genieten! 


Sinds oktober 2014 heb ik het geluk dat ik dankzij mijn klanten kan doen wat ik graag doe en hoop dit nog een lange tijd verder te mogen zetten...


Dankbaar voor alle mooie mensen die al op mijn pad zijn gekomen en de massages/workshops die ik al heb mogen geven. 

Liefs

Ann

bottom of page